maandag 30 mei 2011

Yellowsnow was a blast !!!

Het is een beetje behelpen, zo eerst op de computer zelf het tekstje voor je nieuwe blogpost schrijven om hem daarna dan straks ergens in een cafeetje on line te gaan zetten... Komt allemaal door dat rare Best Western hotel hier in West Yellowstone waar we terecht gekomen zijn... Ze hebben WIFI, maar niet in de kamer waar ze ons hebben gezet, we mochten wel nog veranderen, maar dan kwamen we in een nog verdere uithoek van het gebouw terecht, waar we evenmin er veel vertrouwen in hebben, gezien we zelfs met PC in het hoofdgebouw geen enkele website konden consulteren... Zou het de sneeuw zijn ???
Ja, zij die de titel van dit postje denken verkeerd gelezen te hebben... Nee,nee, wij dopen sinds de afgelopen twee dagen Yellowstone bij deze officieel om tot YellowSNOW... Zelden zoveel in de sneeuw gewandeld en gezien then these last few days ! Maar mede door de sneeuw is het een compleet andere ervaring geworden dan vijf jaar geleden ! Prachtige landschappen, dieren zijn ook meer dan gelukt (Yes daddy, we hebben zowel een black bear als een grizzly gezien gisteren: WAAAAAAW !) en de avonturen die we beleefd hebben: GEWELDIG, zou Eddy W. zeggen ! Close Encouters met een paar buffels waarbij we de bosjes in moesten vluchten tijdens een wandeling, een échte grumpy die meer dan een kilometer gewoon voor de auto's uitwandelde zodat er achter ons een megafile ontstond... All kinds of stories, maar veel te veel om hier op te schrijven en waarvan zelfs de fotootjes maar deels ons plezier ter plaatse kunnen reflecteren...
De sneeuw lag met pakken hoog en tijdens de verschillende wandelingen zijn we meer dan eens terechtgekomen in een wonderlijke sneeuwwereld, dan weer eens hard en briesend in ons gezicht, dan zachte vlokken, laat ons zeggen dat de truien die we meehadden zeker deze vakantie al hun doel bewezen hebben ! En de geisers die hun warme stoom uitstoten zorgden regelmatig voor wat verwarming onderweg ! Eenmaal aangekomen in San Francisco vanavond hopen we nog wat meer fotootjes te uploaden, vandaag nog een lange rijdag voor de boeg daarnaar toe (het is ondertussen opnieuw beginnen sneeuwen hier in West Yellowstone)... maar we zijn benieuwd naar California opnieuw, wat voor weer ze ons daar te bieden hebben. Hopelijk kunnen de korte broeken en t-shirts dan opnieuw bovengehaald worden... U leest ons nog ! Warme sneeuwgroet, Dirk en Fleur

3 opmerkingen:

Ton zei

Dat moet een onverwacht genoegen zijn, een extra wintersportvakantie als je denkt op weg naar zonnig California te zijn. En ik ben natuurlijk erg benieuwd naar de beren, ik ga zo kijken of ze al konden worden opgeladen.

Doe je Schwarzenegger wel de groeten?

Veel liefs, ben in haast want de werkweek begint weer :((

Anoniem zei

Hallo beertjes,

Onze werkweek begint pas als we er zelf zin in hebben. Wat een voordeel he.....
(incl. treinstaking weer)

Hier gaat alles goed: de bloemen hebben weer wat water gekregen, en vanmiddag komt Paula lekker eten
en bijkletsen.

Zijn benieuwd naar de berenfoto,s, willen die wel een vergroot hebben voor de kinderkamer hier boven.

Kunnen we Lucia vertellen over die lieve beertjes.

Liefs van ons;

Harry en Mams;

Anoniem zei

Helaba! da ziet er weer een fantastisch avontuurlijk reisje uit. Zag ondanks de fotgrafische beschrijvingen van de sneeuwlandschappen geen foto's ervan. Nu, de 'in the rain running' Fleur en de 'uit het hol komende brullende beerimitatie' van Dirk waren anders niet te versmaden ;-)
Nog veel plezier!
San Francisco is absoluut de moeite!

Groetjes, Bart