zaterdag 14 mei 2011

Het aftellen is begonnen...

Nog 3 hele dagen verblijven we in België én dan... Het vliegtuig op woensdagmorgen off to Vegas, for another start to what sure will be another great holiday ! Meer dan ooit is hij bijzonder welkom, met al die reorganisatiestress (en het werk dat daarbij komt kijken) zal ondergetekende een zucht van verlichting slaken op het moment dat zij voet zet op Amerikaanse bodem... Of we ons de eerste avond dan al helemaal gek gaan laten maken door de Vegas gambling fever is nog verre van zeker, maar een uitgebreide wandeling over de Strip... Hardly can't wait !
Vanmorgen onze laatste auto gehuurd, nog even bekeken of we genoeg hotels gereserveerd hadden op de meest strategische plaatsen zoals bvb. in of aan de National Parks... Alles ziet er goed uit, dus... Ready for take off ! De rugzak raakt gevuld, maandag nog even de strijkwinkel een bezoekje brengen én ook de koffer gaat nog vol geraken... Voor het eerst werk ik zelfs de dag tot voor vertrek net als Dirkie... och, we gaan ervan uit dat er niets is dat we evt vergeten zouden kunnen hebben dat Wallmart of een andere mega-gigantische supermarket ons niet alternatief kan bieden ! Met de redelijk lage dollarkoers willen we zelfs eens kijken of het de moeite loont om onze foto-apparatuur een update te geven...
We kijken er echter vooral naar uit om weer eens met zijn tweetjes te gaan GENIETEN (in drukletters), van de zonsondergangen in de parken, van een lekker wijntje en biertje, van de hopelijk opnieuw talrijke aanwezige dieren, en vooral van elkaar samen onderweg !
Las Vegas, get ready, cause we'll be on our way soon !
Wij zullen niet nalaten jullie op regelmatige tijdstippen met onze verhaaltjes op de hoogte te houden én de daarbij behorende foto's daarbij te voorzien !
Dikke kus, Fleur & Dirk

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Daar gaan ze weer....Morgenvroeg zullen we jullie op de trein zetten, en jullie een spetterende
vakantie toewensen. Jullie laten in ieder geval het goede weer achter, dus wij gaan hier ook genieten, al is het alleen maar van het weer....
We zullen met spanning jullie belevenissen gaan lezen op de blog, en natuurlijk gaan we weer wachten op de uitnodiging om al die mooie foto,s te komen bekijken.
Van ons een vakantie toegewenst met nieuew ontdekkingen en belevenissen.
Veel reisgenot.
Harry en Corry.

Ton zei

Ook van paps, net nog op vakantie in Portugal, een hele fijne vakantie toegewenst, met hartelijke groeten aan Barack Obama en Hillary Clinton en een dikke kus voor Yogi Bear in Yellowstone Park. Ik ga heel nieuwsgierig dagelijks de blog bezoeken om verslag te lezen van jullie belevenissen. Geniet volop, en zeker niet met mate!