donderdag 2 juni 2011

New pics on line...

Hallo vriendjes en vriendinnetjes !

Gisterenavond heb ik de tijd genomen om snel nog even ons foto-album te updaten met wat fotootjes... Nog niet van de beren, maar dat komt hopelijk vanavond wel, maar wel van onze laatste écht zonnige dagen in Natural Bridges, Bryce Canyon, Dinosaur National Monument edm...

Grtz vanuit een charming San Francisco, vanmorgen gaan we op wijnjacht naar Napa,

Dirk en Fleur

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Fleur en Dirk,

In petegem is het behoorlijk warm,maar wel veel wind.We gaan morgen naar Cadzand want de weersvoorspellingen zijn zeer gunstig.ongeveer 30 graden We vertrekken vroeg om rustig op een terrasje van een heerlijk koel pilsje te genieten.En nog proberen met mams een stuk te gaan wandelen langs het strand.

We lezen wel wat de ontdekkingen op wijn gebied zijn geweest.
Een leuke tocht verder en bedankt voor de plaatjes.
Liefs,Harry en Mams.

Ton zei

Ook ik heb intussen jullie nieuwst geplaatste plaatjes bekeken, en er zijn enkele juweeltjes bij. Een prachtig bergmeer, Fleur met konijn (wie is konijn?) en nog zo enkele.

Wat me opvalt is dat jullie beide flink afgevallen lijken. Eten jullie wel goed, schatjes, of wandelen jullie soms teveel? Of hebben jullie een opzetlensje gekocht om wat voordeliger op de plaatjes te komen?

Het is fijn dat de boodschap is overgekomen, want ik blijf in gespannen afwachting van de (ik weet het:) daadwerkelijk gescoorde beertjes. Maar de runderen en moose van deze serie zijn ook heel mooi, en squirrels vind je volgens mij overal in Amerika (zelfs op Manhattan).

Dk voor beiden!

Ton