maandag 11 oktober 2010

Frozen Nose...

Hola chicos !
Vanmiddag hier goed en wel aangekomen in El Calafate... Het is hier ongeveer zo'n 20 graden frisser dan in Puerto Madryn waar we gisteren een schitterende dag hebben gehad en als ware zandkastelen, met zand tot in het kleinste hoekje, terug aangekomen waren bij ons hotel !
Na een beetje lastige start voor het huren van de auto -de ingehuurde gids stuurde ons naar het verkeerde adres waarna we toen we uiteindelijk bij het juiste aankwamen daar niemand meer troffen en moesten bellen en wachten tot het agentschap weer openging om 17h... Damn!- gezwind gisteren de peninsula verkend en prachtige walvissprongen gezien, pinguins, zeeleeuwen... de beestjes op land vielen tegen buiten een loslopende lama en een rennende mara, maar bon een leuke lange dag die we opnieuw lekker afgesloten hebben met een fijne bife de chorizo en een koele fles bier!
Voor morgen en overmorgen hebben we twee excursies geboekt die de dagen goed zullen vullen. Morgen een boottoer naar Todos las Glaciares zoals de Perito Moreno, de Spenelli edm, overmorgen gaan we dan de Perito Moreno te voet verkennen. Meer nieuws later gezien ons buikje grommelt en we hier nog op zoek moeten naar een restaurant !
Hasta Luego!
Fleur en Dirk

2 opmerkingen:

Anoniem zei

zo te horen
een leuke vakantie
met veel aventuur
geniet maar

Ton zei

Springen die orka's en walvissen daar zomaar overal in de rondte, en dat dan ook nog op zichtafstand vanuit de kust?

Kleed je goed warm aan, want met die twintig graden minder zal het daar wel behoorlijk koud zijn ...