zaterdag 9 mei 2009

The successtory continues...

Al dat urenlang "oefenen" op Bridge Base Online, al die avondjes spelen bij de Sandeman en het onophoudelijk sleutelen aan hun bridgesysteem heeft vandaag tot een alvast geweldig resultaat geleid ! Mijn liefste en zijn partner (aan tafel dan) hebben zich vanmiddag gekwalificeerd voor de finale van de Belgian Pairs. En niet zomaar zuinig,... ze eindigden zevende op zestig paren en slaagden er zelfs in om één van de sessies als eerste te beëindigen ! Ikke ben dan ook supertrots op mijn kampioen !
De exacte uitslagen volgen later... Ik ga eerst als de weerga naar Gent karren om samen de kwalificatie te vieren ! Fingers crossed voor de grote finale in Charleroi volgende week ! Fleur

3 opmerkingen:

Ton zei

Van harte gefeliciteerd aan de Vlaamse reus en zijn vrouwtje (ahum!). Ben benieuwd of het geplande feestmaal van volgende zondag (a) doorgaat en (b) wellicht een kampioensmaal wordt (overigens dan zonder vreemdgaan-partner: er zijn grenzen wat een schoonvader voor zijn dochter kan toelaten).

Fleur & Dirk zei

Het geplande feestmaal gaat zeker door én zal hopelijk een waar dubbel feestmaal worden !
Ik verwacht niet minder dan dat jij alvast de good luck candles aansteekt ! Tot zondag om samen naar het culinair paradijs te trekken !
Fleur

Bart en Margot zei

Niets anders verwacht!!!
Dikke proficiat Dirk! En natuurlijk aan de andere helft ook, zowel die in bed als die aan tafel ;-)
Go, Dirk, go!!! Zet hem op!