zaterdag 2 mei 2009

Een dagje op stap met Annabel...

Gisteren was het zover... Omdat wij door ons reisje naar IJsland niet op Annabel's "Ik word groot"-feest aanwezig konden zijn, leek het ons leuk om Annabel te trakteren op een dagje samen met ons naar een pretpark ! Omdat onze kleine dame inmiddels op de gezegende leeftijd van zes wel klaar was voor wat aktie én omdat ze een echt dierenvriendje (lees: dolfijnenvriendje) is, hebben we gekozen voor een dagje Boudewijnpark !
Afspraak om 10 uur 's morgens in Oostkamp alwaar de jongedame van auto wisselde om linea recta naar Brugge te vertrekken... Nauwelijks een half uurtje later zaten we op de tribune te wachten om de eerste zeeleeuw te zien ! Direct daarna door naar de dolfijnen, want daarvoor waren we toch gekomen nietwaar... Leuke show, met op een bepaald moment wel zes dolfijnen gelijk in het bad, stuk voor stuk vol energie ! 's Avonds na afloop van de dag bleek dat dit voor Annabel een echt toppertje was geweest !
Dat de A van Annabel duidelijk voor "Aktie!" staat, mochten we na ons rustig lunchke in het reuzenrad ervaren : 7 keer op de piratenboot, een keer of acht samen op roetsjbaan,... met als absoluut hoogtepunt twee keer met Dirk van de waterglijbaan, de zweefvliegmolen, ... teveel om op te noemen !
Onder het genot van een drankje in de zon met zicht op de zeehondjes beseften we toen de attrakties begonnen te sluiten dat de tijd omgevlogen was én met nog een laatste extra lange piratenboot rit sloten wij samen met Annabel Boudewijnpark af ! Snel de auto in naar Bredene, waar lady Annabel samen met broertjes én paps en mams de rest van het weekend ging doorbrengen ! Wij hebben ervan genoten: van het heerlijk weertje, de sfeer in het park en vooral van Annabel !
Wat ons betreft: voor herhaling vatbaar !

4 opmerkingen:

Ton zei

Doet me denken aan de tijd dat Fleur nog Fleurtje was, en we (met een jaarabo) 's morgens al om half tien in de Efteling waren voor, om te beginnen, meerdere ritjes achtereen in de Python ... Meestal Anouk of een ander vriendinnetje mee, was zo'n dag in het pretpark ook voor de ouders goed te verdragen ...

En toch ...

Anoniem zei

Wat leuk dat jullie zo'n dag georganiseerdn hebben met Annabel!!!

Wij kennen het Boudewijnpark niet, maar ik denk dat we maar eens op stap moeten.

Wie weet wat we nog gaan ondernemen als het werk niet meer wacht!!!!

En wat is Annbel groot geworden, een heus dametje!!!

Corry.

Ton zei

@Corry: 10 uitroeptekens! Dat zijn er zeker 7 teveel ...

Margot en Bart zei

Wel, ik kan alleen bevestigen dat ook Annabel absoluut genoten heeft!!!!!!!!!! (speciaal voor Ton ;-) )
We hebben een heerlijk zonnig weekend beleefd aan zee en in de duinen, en toen ik haar na afloop vroeg wat ze het mooiste moment vond van het weekend was het antwoord zonder aarzelen: "Boudewijnpark!"
Ze is trouwens ook heel blij met het dolfijnenhangertje... wat hebben jullie onze dochter in de watten gelegd! Nog bedankt!