vrijdag 4 september 2009

Mijn grote kleine broer...

... wordt begin volgend jaar papa ! En daarmee worden wij voor het eerst tante Fleur en ome Dirkie, maar dan wel met een flink Spaans accent gezien mijn allerliefste nichtje Lucia het levenslicht zal zien aan de Zuidspaanse kust !
Gisterenavond was Franky hier onze gast, samen met mams en Harry, om nog eens uitgebreid samen te genieten van de Belgische gastronomie, een lekker Belgisch biertje (in de vorm van een échte Achelse blonde) én natuurlijk om nieuwtjes uit te wisselen hoe het gaat met mama en baby to be... Véél te kort natuurlijk zo'n blitzbezoek en jammer dat Béa niet mee kon, maar whoehoe, wat was ik blij dat ik broertje eens lekker kon knuffelen om hem te feliciteren ! Natuurlijk al gaan shoppen voor een leuk kadootje voor nichtje to be, ben helemaal benieuwd hoe lang ik me volgend jaar ga kunnen inhouden om niet gewoon impulsief een weekendje heen en weer naar Malaga te gaan... Con mucho gusto, naturalmente ! Ik ga snel werk maken van de reservering in Casa Carmela,... Hasta pronto mn liefste broertje, hemos disfrutado mucho de tu visita !

3 opmerkingen:

Ton zei

Con muchas felicitaciones! Jullie twee gefeliciteerd met de aankomende nieuwe status, het ouderpaar gefeliciteerd met de aankomende boreling (wie zegt dat het nichtje Lucia wordt? het kan ook neefje Antonio worden, of zelfs nichtje Sebastián!), en de mij bekende Nederbelgische grootouders van harte gefeliciteerd met het aankomende nageslacht c.q. stiefnageslacht. Duimen dat de zwangerschap moeiteloos verloopt en dat er over een tijdje een wolk van een Nederspaanse baby bij de fotograaf wordt aangeboden voor de traditionele blote-billen-foto.

By the way (por supuesto) wanneer is de gezinsuitbreiding gepland, en welke nationaliteit krijgt het schaap eigenlijk?

Ben overigens van mening dat je ook vóór de bevalling regelmatig heen en weer moet naar Málaga (Transavia is niet duur) om de aanstaande moeder te ondersteunen. Zo'n zwangerschap is tenslotte een van de grote hormoonmomenten in het leven ener vrouw, en daarbij kan geen ondersteuning van verwant en bevriend vrouwvolk gemist worden!

Ton zei

Tía Flor y tío Enrique, de Deinze, Bélgica, los tíos belgas del pequeño bebe - klinkt ja helemaal niet slecht!

Anoniem zei

Hallo Tante en Oom!!!

Het was heerlijk om weer eens bij te kletsen, en we hebben genoten van de toost met champagne en hapjes, die jullie klaar gemaakt hebben tgv de komst van Frank!!
De tijd vliegt, en we zullen de kleine hummel zien voor we er erg in hebben!!!

Gelukkig gaat alles tot nu toe goed, en we zullen de Spaanse
gezinsuitbreiding snel gaan bekijken.

Trouwens, een heel leuke foto
van onze ridders!!!

Corry.