zaterdag 1 augustus 2009

Time flies...

Hoog tijd bijgevolg om te beginnen voorbereiden voor onze volgende reis in het najaar... dit keer naar Zuid-Afrika ! Na Australië en Nieuw-Zeeland de volgende "droom"bestemming op ons verlanglijstje en gezien we opnieuw zélf willen rondtrekken, is het de hoogste tijd om de handen uit de mouwen te steken én als de wiedeweerga op zoek te gaan naar tickets, accomodatie en een degelijk reisplan met excursies !
Al een paar weekends lang ben ik het net onveilig aan het maken en allerhande oude- en nieuwe reisgidsen aan het doorbladeren om de meest optimale reisduur te bepalen, niet te snel én ook niet te traag, maar zeker ook met voldoende tijd deze keer om écht te ontspannen op reis ! We hebben allebei het op ons werk superdeluxe druk gehad, op minder tijd meer te doen, met minder personeel... Crisis nietwaar, maar eerlijk is eerlijk: een hele zomer de collega's zien op vakantie gaan en terugkomen is vooral frustrerend als je zelf nog steeds niet iets écht concreet hebt om naar uit te kijken ! De koe (of in dit geval misschien gepaster: de gnoe) dus bij de horens vatten én we hebben nu vrijdag opnieuw een afspraak gemaakt in Staden, bij ons Aussie-reisbureau dat nu ook gespecialiseerd is met een Africa-tours afdeling... we gaan ons reisplan eens voorleggen én wat concreter zien wat én hoe ! De komende week hopen we dan de eerste knopen door te hakken... We'll certainly keep you posted !

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo werkers,

Jullie kennend, dat gaat zeker goedkomen!! Het reisbro wat jullie gaan bezoeken zal een reikende hand toesteken en Fleur, jij als perfect regelaar gaat er een reuze trip van maken!!! En wat een lieverd op die foto. Gisteren hadden wij nog een ijspanter bekeken op Canvas!!
Vertederend, ( maar wie zegt het?
een grote "kattenfreak")
We gaan zeker vernemen hoe de reis gaat verlopen en wij zullen dan
met veel genoegen jullie lotgevallen gaan lezen.
Veel plezier nog met de voorbereidingen.
Liefs uit de Hoek.

Harry en Corry.

Ton zei

Leuke woordspeling, de gnoe bij de horens vatten!

Let bijzonder op de veiligheid wanneer je in RSA gaat rondtrekken: de misdaad, vooral tegen blanken, is er helaas torenhoog. En verder: genieten, jullie zijn net op tijd, vóór het WK Voetbal, wanneer dus de grote toeristenstromen het land nog niet hebben ontdekt.

Ik sluit me graag aan bij H&C: veel plezier met alle voorbereidingen!

Ton