donderdag 13 augustus 2009

Langzaam maar zeker...

... begint onze Zuid-Afrikaanse trip in haar definitieve plooi te vallen ! Na de vliegtickets afgelopen weekend via Africa Tours geboekt te hebben, vandaag de bevestiging gekregen dat een aantal lodges, hotels en bed and breakfasts waar we graag wilden verblijven nog beschikbaar waren én dus geboekt: we beginnen er elke dag meer en meer zin in te krijgen !
We zullen ruim 20 dagen ter plaatse gaan genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft: vertrek op 18 november in de vroege avond om via Zurich de volgende ochtend in Johannesburg te landen, terug in de late middag van de 9de december vanuit Kaapstad via Johannesburg en Zurich om dan opnieuw de 10de in Brussel voet op Europese bodem te zetten. Gezien we grosso modo binnen dezelfde tijdszone blijven is er deze keer van een jetlag géén sprake... We zullen vanuit de luchthaven direct vertrekken om al de eerste dag een stukje van de Panoramaroute te gaan doen, om dan te logeren op de grens met Kruger Park. De eerste vijf dagen zullen we in deze omgeving doorbrengen... op zoek naar de Big Five : olifant, leeuw, giraf, nijlpaard en neushoorn, niemand zal aan onze lens ontsnappen...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

een mooie reis
als je iemand nodig hebt
om jullie valies te dragen
ik hou me beschikbaar
begin maar al te genieten
en te dromen van al het moois
dat jullie zullen zien
groetjes

Ton zei

Die Paula toch ... Uzbekistan en Zuid-Afrika binnen een paar maanden ...

Wees erop voorbereid dat deze reis ervaringen gaat brengen die alle voorgaande overtreffen. De dieren in hun werkelijke omgeving ontmoeten, daar kan geen zoo tegenop. En de variëteit aan diersoorten is natuurlijk geweldig. Daarnaast is (afgezien van de misdaad en de sociale problemen) Zuid-Afrika een prachtig land, en zullen ook eten en drinken (de wereldberoemde Kaapse wijnen!) dame en heer zeker kunnen bekoren. Een reis om naar uit te zien!

Als Paula het eerste valies draagt, draag ik het tweede wel!

Anoniem zei

Hallo Reizigers,

Wij gaan niet mee om jullie valies te dragen!! Ik weet dat jullie dat goed zelf kunnen doen.

Wij gaan jullie vragen om als wij gesetteld zijn ook eens in de reisboeken te duiken en zo een reisje voor ons in elkaar te steken.
Wij gaan putten uit jullie ervaringen en verslagen!!!

Wij gaan voorlopig reizen naar Deinze, waar ons prive-hotel op ons gaat wacheten, en dat ons dan even de luxe gaat brengen waar we naar uit zien.

Lieve reizigers, wij sluiten ons aan bij de rest: geniet op voorhand van de geplande reis,

Zend ons jullie foto's door, zoadat wij een heeeeel klein beetje
mee kunnen.

Harry en Corry.