donderdag 1 november 2007

Goed aangekomen !

Hallo iedereen !
Voor zij die dachten dat ons vliegtuig nooit zou landen... we moeten jullie teleurstellen want wij hebben vandaag na een kort nachtje slaap ons helemaal op Sydney gesmeten !
Gisterenavond werden we na een vriendelijke grenscontrole van de douane ter plaatse welkom geheten door de chauffeur van SUNbus en in een ijltempo afgezet bij ons hotel om snel in ons bedje te kruipen na een aantal slapeloze uurtjes vlucht...
Vanmorgen om zes uur klaarwakker en na een full breakfast om 8h startklaar om Opera House, the Rocks en Sydney Harbour te gaan ontmoeten... Een immense hoeveelheid van dingen om te zien in deze wereldstad : waar zouden we mee beginnen ? Gezien we nog ruim voor de openingsuren van het Visitor Centre onderweg waren, rap al naar de haven gegaan alwaar we voor t eerst oog in oog stonden met Sydney Opera House... In 1 woord : Waw ! Fotootjes gaan zeker nog volgen, hier in t hotel beetje moeilijk en kostelijke aangelegenheid !
Om een lang verhaal kort te maken: we hebben vandaag met een catamaran de haven rondgevaren en allerhande dingen op en rond de rivier gezien om te eindigen met een guided tour door het befaamde huis ! We amuseren ons hier in deze stad en gaan nu op zoek naar een gezellig hapje eten... Dikke kus voor iedereen thuis enne... Keep us posted mates !
Dirk & Fleur

5 opmerkingen:

Ton zei

Welkom in Ozzieland! Ik hoop dat jullie jetlag gauw voorbij is, en dat jullie met volle teugen van al het moois genieten, en ook nog een beetje uitrusten - een onmogelijke combinatie! Maar daar is het uiteindelijk toch vakantie voor! Geniet, en zeker niet met mate!

Anoniem zei

hey
zo te zien
zijn jullie goed aangekomen?
en staan jullie aan het begin van een lange hopelijk heel ......leuke vakantie

Anoniem zei

Fleur en Dirk,

Gaan vissen gisteren?:
"Krokodil brengt een nachtje in de cel door

SYDNEY - In Australië vloog een agressieve krokodil een nachtje achter de tralies nadat het dier enkele vissers had aangevallen. Dat melden Australische media."

Geniet!

Isabelle

Anoniem zei

Hallo Fleur en Dirk,

Fijn te lezen dat de heenreis goed verlopen is!

Namens Harry en mijzelf genieten dus nu maar!!


Veel liefs,

Mamma.

Anoniem zei

Hallo jullie weredreizigers,

Alles goed verlopen heb ik begrepen.
Nu kan het grote avontuur beginnen.

Veel liefs uit het Limburgse,

Mamma en Harry.