vrijdag 13 november 2009

Het aftellen is begonnen...

Yess ! Ons voorlopig laatste weekend op Belgische bodem is zojuist begonnen ! Dit weekend zal het er eindelijk van komen om de veel te lang weggestoken valiezen en trekrugzak te pakken (lees: klaar te leggen) en ons in één schone lange rechte lijn te begeven naar het vliegveld nu komende woensdagavond !
Wat heeft het lang geduurd, zo bijna geen verlof nemen tijdens de zomer, zoveel mogelijk dagen sparend om nu opnieuw voor 23 dagen onder te duiken in het schone Zuid-Afrika, onze eerste échte ervaring met het donkere Afrikaanse continent, maar gelukkig nog westers genoeg om de cultuurschok niet té groot te maken...
Toen gisteren collega Kristof -die net terug is van zijn huwelijksreis- even langskwam om ondergetekende van een aantal lekkere, bezoekswaardige adresjes te voorzien samen met een adapter en wat foldermateriaal (waarvoor mijn dank K !) kreeg ik er instant zin in, en toen we gisterenavond van het reisbureau dan ook nog eens een mailtje kregen waarbij ze ons akkoord vroegen voor een gratis upgrade naar een 5* lodge omdat de keuken van het tentenkamp vernieuwd werd begonnen onze oogjes te fonkelen ! Het vertrek is nu wel écht heel dichtbij ! Dit weekend speelt Dirkie zijn laatste competitiematch tot het eind van het jaar en zal het een héél stuk duidelijker zijn hoe goed de Sandeman Boys het er vanaf gebracht hebben in de eerste helft van het seizoen, voor de laatste keer deze maand naar de Spaanse les maandag, dinsdagavond nog een rustig avondje en woensdagmiddag op de trein naar de luchthaven om 's avonds de vlucht naar Zurich en dan door in de nacht naar Jo'burg te nemen... Superbenieuwd wat onze eerste aanblik zal zijn van het ontwakende zwarte continent, we promise to keep you posted van onze eerste veroveringen ter plaatse...

4 opmerkingen:

Ton zei

Heb juist de halve avond geprobeerd te telefoneren om de voorpret nog wat verder aan te wakkeren ... maar geen contact kunnen maken! Geloof het of niet, maar de kans dat we elkaar daar down south kunnen gaan treffen is juist vandaag sterk toegenomen. Wellicht vliegt uw vader in of kort na volgend weekend ook naar onder, om daar tot kort voor kerst eerste werkzaamheden te verrichten ... Wij horen elkaar nog wel in het weekeinde. Eerst maar duimen voor die sherry & port jongens!

Anoniem zei

Hallo reizigers,

Ik ga opnieuw proberen jullie heel veel reisgenot toe te wensen.
Het uur van vertrek nadert, en de big trip zal zeker heel veel prachtige reiservaringen opleveren.
Het lukt bijna nooit als eerste
te reageren op jullie blog. Te druk. te veel werk en andere beslommeringen!!!
Maar toch.
Vanuit het Limburgse willen wij jullie heel veel reisgenot
toewensen.
We gaan genieten van jullie verhalen op de blog.
Reken maar.....

Laat ons maar meegenieten!!!!

Veelliefs en veel plezier.
We gaan nog bellen de komende woensdag!!!

Harry en Corry.

Margot en Bart zei

Wel, we wensen jullie een schitterende reis!!! Geniet van elkaar, het mooie land, de mensen en de beesten en het fotograferen ervan ;-) Tot ziens!

Anoniem zei

wat ik zocht, bedankt