vrijdag 20 november 2009

Een warm, maar vooral NAT Welkom...

Derde keer, goede keer... Mijn twee vorige berichtjes zijn om mysterieuze reden niet aan deze blog toevertrouwd geraakt... Blijft toch elke keer wennen, zo opnieuw op een laptop werken...
Bon, we zijn dus om een héél lang verhaal kort te maken goed aangekomen na een redelijke vlucht met lekker eten in een nat, om maar te zeggen DOORNAT Zuid-Afrika !
Nadat hier vorige week tropische temperaturen de mensen deden verlangen naar een regendruppel, krijgen wij en zij hier nu absoluut waar voor hun geld ! Nog nooit meegemaakt in België, maar hier regent het al twee dagen ONafgebroken ! Van 's morgens tot 's avonds, de hele dag door niet druppelen, maar met bakken uit de lucht ! Regenseizoen... daar spreken al die boeksjes niet over voordat je vertrekt...
Ons programma is dan ook danig in de war gestuurd... Van de panorama-route waren enkel de bezienswaardigheden beneden een afstand van 25m van ons gezichtsveld zichtbaar zodat onze bezoekjes beperkt zijn gebleven tot Bourke's Luck Potholes en ja,ja een waterval... Inderdaad, die was vollebak aanwezig !
Wel gisteren én vandaag in een leuke accomodatie overnacht én lekker gegeten en de Zuid-Afrikaanse wijn gedronken ! Wijntjes hier in overvloed en voor géén geld,... jaja, papsie begin je borst maar nat te maken als je samen met ons op proeftocht gaat... Wij zijn onze kennis al aardig aan het voorbereiden !
Als uitsmijter nog enkele leuke naampjes van afzichtelijke plaatsjes die we al tegengekomen zijn: Goedgeluk, Weltevreden, de rivier Treur, Kleingeluk,... én natuurlijk de beestjescount tot nu : Enkele aapjes, een speciale vogel die we niet hebben kunnen fotograferen én jaja, twee heuse giraffen ! Dankzij Dirk zijn special eye gewoon langs de kant van de weg in een Private Game Reserve ! Als het internet wat beter wordt, volgen zeker de eerste met regen doorregen fotootjes ! Mogen we op het thuisfront rekenen om dringend te gaan duimen voor beter weer ?
Dikke kus ! De volledig natte Dirkie en Fleur...

7 opmerkingen:

Ton zei

Vanaf zondag wordt het weer beter, althans in Johannesburg. Twee weken lang overdag zo rond de 25 graden zijn in het vooruitzicht.

Heel veel plezier samen, en om Corry een beetje voor te zijn: genieten!!!!!

Anoniem zei

zal een kaarsje branden
voor mooi weer en hopen dat het werkt
groetjes

alles ok hier

Anoniem zei

Hallo natte reizigers,

Nadat die ene moeder al commentaar heeft geleverd op jullie blog, zal ik ook kaarsje gaan branden voor jullie voor het weer.
Gaat lukken, daar ben ik van overtuigd. Bovendien hoorde ik van Ton dat er al beter weer in aantocht is, en dat al wat je gemist hebt door het weer weer in te halen valt.
Er is nog heel wat te verkennen, daar ben ik van overtuigd.
( het lekkere eten en de wijn zijn een beetje de pleister op de wonde)

Laat ons maar snel meegenieten van jullie trips daar.
Veel reisgenot!!!

Harry en Corry.

Simon zei

Ik heb al een brief geschreven naar Sabine en Frank om onmiddellijk subito presto beter weer naar ginder te sturen. Hopelijk komt het daar op tijd toe, want ik wil goei foto's zien!

Margot zei

Aiai lieve vriendjes toch... ik stond vandaag zelfgebakken vlaaien te verkopen op een marktje en ben helemaal uitgeregend, niet leuk. Ik hoop dat wij de regen van bij jullie gekregen hebben, zodat jullie op zijn minst kunnen genieten van het zonnetje!
In elk geval: santé!

Anoniem zei

Als het een troost moge zijn: ook hier in België komt de regen met bakken uit de lucht.....maar we duimen voor jullie

Veel plezier nog en we weten zeker dat jullie dit niet aan jullie hart zullen doen komen!

Toedeloe

Anoniem zei

Hallo reigers,

Dat is balen zo'n begin van de vakantie met veel rgen.
Daar houd een emns geen rekening
mee.
Hebben jullie jullie plan moeten wijzigen?
Ik heb van Ton gehoord dat de zon in aantocht is, dus nieuwe moed voor de rest van de vakantie.

Wij zullen ons aansluiten bij Paula, en een zonnig kaarsje gaan branden.

Veel plezier de komende tijd.

Ik hoop dat mijn reactie nu niet
gewist gaat worden!!!!
Al eens geprobeerd!!!

Corry.