zaterdag 29 december 2007

Even voorproeven... van het nieuwe jaar !

Nog druk bezig met de voorbereidingen van de hapjes voor Oudejaarsavond (we gaan een avondje Kolonisten spelen met Patrick&Astrid, gezworen spelfanaten van in den beginne) begint onze agenda voor 2008 zich ondertussen met rasse schreden te vullen...
Inderdaad, 2008 belooft een spectaculair "kroon"jaar te worden !
Op 23 januari wordt Opa Kilsdonk 85 ! Dat we dit in beperkte kring toch uitgebreid gaan vieren, hoeft géén betoog ! Oma K wordt op 27 februari ook al 83 ! Hopelijk ook een lekker etentje Oma ? We kunnen maar proberen hé...
Op 12 mei nemen we het vliegtuig naar Barcelona om na een paar daagjes citytrippen ter plaatse af te zakken naar la boda de mi hermano Frankie y su guapa Béatriz op 24 mei ! Dat wordt genieten van 't (hopelijk) zonnige Malaga !
En we feesten maar door... Op 19 juni bereikt Harry een gezegende leeftijd van 60 jaar ! Mams volgt trouw zijn spoor door op 10 oktober op dezelfde tram 6 te springen... Dus opnieuw wat ons betreft : Groot Feest !
Eén datum staat échter al meer dan een jaar knalROOD met een grote stip in onze agenda aangeduid : Op 25 november a.s. zijn Opa en Oma 60 jaar getrouwd !!! Alhoewel het bruidspaar er nog niet helemaal uit is hoe we met zijn allen die grote dag gaan vieren, zijn wij ervan overtuigd: we willen er een onvergetelijke dag van maken ! De voorbereidingen zullen weldra beginnen, Opa en Oma, be aware !
Ik ga ervan door, sugar en sweets smeken vanop mijn keukeneiland om verwerkt te worden tot allerhande lekkere spelondersteunende chocoladebommetjes... Receptjes volgen later...
Fleur & Dirk

2 opmerkingen:

Ton zei

Als ze dit zien, dan zullen ze apetrots aan het nieuwe jaar beginnen. Met deze blog heb je je opa & oma heel veel plezier gedaan, daar ben ik zeker van.

Laat 2008 ook voor jullie het mooiste jaar uit je leven worden, dan wordt de opgaande reeks van de voorbije jaren alleen maar voortgezet. 2005 was natuurlijk al een heel bijzonder jaar, met de nieuwe woning en twee prachtige huwelijksfeesten, daarna 2006 en 2007 met de verre reizen op ontdekking in de grote wereld, en 2008 belooft ook weer een rijk jaar te worden voor jullie. Valt er bij de schoonfamilie niets te vieren?

Een hele fijne jaarwisseling toegewenst, en zoals dat in Duitsland wordt gezegd, "einen super-guten Rutsch ins neue Jahr".

Anoniem zei

Dat ziet er gelikt uit! Alleen moet Ton genuanceerder vertellen dat er een berichtje voor hen in de computer zit!!!!!
Ze halen zich allerlei dingen in hun hoofd, en bellen die dag dan tot tweemaal toe om dat bericht te openen.
Ze waren er inderdaad verguld mee.
Laten we ervan uit gaan dat het een onvergetelijke dag wordt voor hen.

Ik ben het met jullie eens.
Veel familiefeesten vullen de agenda.

Liefs,

Corry.