dinsdag 17 juli 2007

De voorbereidingen...

Een reis zoals deze daar begin je niet zomaar aan... Omdat we van de tijd die we ter plaatse doorbrengen zoveel mogelijk willen genieten zonder onszelf onrealistische doelen voorop te stellen is een gedetailleerd reisplan met routes, bezienswaardigheden, edm een absolute noodzaak... Naar goede gewoonte is Fleur hier dan ook druk mee bezig... Na een eerste uitgebreid bezoek aan de bibliotheek van Deinze om alle mogelijke reisgidsen te bemachtigen, heeft Fleur zich sinds een paar weken 's avonds vollebak op internet gesmeten,... Niet alleen deze blog is hier het eerste resultaat van, sinds een paar dagen beschikken we ook over een heuse (min of meer) gedetailleerde route, met dank aan collega Jaak en mama Paula voor de landkaarten, want als er iets is gebleken bij het uitstippelen van deze reis... Ondanks alle supermegahypertechnologische kaartjes op internet, niets gaat boven de goede oude landkaart op papier !
Terwijl ikzelf me tijdens onze reis opnieuw met veel plezier zal smijten op mijn taak als volleerd linksrijdend chauffeur, hoop ik dat Fleurtje opnieuw dikke vriendjes zal worden met fototoestel en landkaart... We zullen proberen via deze blog jullie regelmatig één en ander van mooie plaatjes door te sturen,

Greetz,

Dirk en Fleur

2 opmerkingen:

Sander en Liesbeth zei

Jullie eerste website comment, ik vond het wel leuk om de eerste te zijn. Die vakantieplannen zien er erg leuk uit!
Groetjes, Liesbeth.

Anoniem zei

Via de site van Liesbeth en Sander op jullie blog terechtgekomen. Leuke reis, zeker door dit mooie kiwiland waar wij geland zijn (http://dutchkiwis.web-log.nl). Vergis je alleen niet in de reisuren, van Twizel naar Kaikoura dat is meer dan een dag hoor! Mt Cook moet toch echt bekeken worden en bij Lake Tekapo ben je weer aan een stop toe. Geraldine voor de benodigde cafeine en daarna Chch. Slaan jullie gewoon over?
Succes met de voorbereidingen!
Elma & Sjon