zondag 15 juli 2007

Ahum, ahum... Waarom ?


Het is toch een beetje wennen, zo één en ander van persoonlijke belevenissen zomaar de grote wereld insturen,... Waarom, vraag je je dan af ? Broertjes in het buitenland, die op deze manier toch nog een beetje ons leven kunnen volgen ? Friends on the other side of the world ?
Allemaal een beetje, zoveel kunnen we wel zeggen, maar wat voor ons vooral de doorslag gegeven heeft om er eindelijk eens werk van te gaan maken is onze nieuwe "grote" reis...

Eindelijk gaat het er van komen, we hebben het er samen al menig avondje over gehad vooraleer te besluiten : Let's go down under this year ! Na buffels, beren en indianen vorig jaar voelen we ons helemaal klaar om dit jaar kennis te gaan maken met Australische kangaroe's en Nieuw-Zeelandse kiwi's on the other side of the world... 33 volle dagen totale ontspanning in wat vast en zeker een prachtig continent moet zijn... Wat wil je dan ook met een naam als "Oceanië" ?

Daarom hebben we dus vooral deze blog op t web gesmeten, in de hoop dat we jullie op voorhand én tijdens onze reis één en ander van nieuws van ons kunnen toesturen van de andere kant van de aardbol !

Hope to read you all !

Fleur en Dirk

1 opmerking:

paula zei

dirk & fleur

gelukwensen met jullie prachtige site
en de vele mooie fotos
veel plezier en geniet er maar van
daar in het verre australie


paula