maandag 2 maart 2009

Hij hangt ! Onze nieuwste aanwinst...

Tijdens onze zondagmorgenwandeling in Kensington Gardens vorige week in London, hebben we eindelijk een "kunst"werk gevonden voor onze tot nu toe akelig witte muren... We wandelden hier voorbij en dachten allebei... Dit zou het wel eens kunnen zijn... en besloten in een grote impuls om het te kopen !

Goed ingepakt terug mee op de Eurostar en na een weekje overleggen hoe, wat en waar én de geschikte nagels zoeken hangt sinds gisterenavond deze nieuwe aanwinst in onze living te blinken...

"Wat stelt het voor ?", "Hoe ziet het eruit?" waren de vragen van onze "bezorgde" (lees: vooral nieuwsgierige) ouders... wel, bij deze dus ! Wij vinden het in ieder geval geslaagd, én hell, waarom nog in aandelen investeren op dit moment ? Hier hebben we tenminste plezier van 's avonds, in plaats van kopzorgen... Proud to present en bij ons te bewonderen met ingang van heden, een compositie in alle tinten "warm" rood, geel en... laat ons eens weten wat je erin ziet ! F&D

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ziet er erg mooi uit, van harte gelukgewenst!

Wat ik erin zie? Wat dacht je van "Sunset" of "Avondrood"?

Sander & Liesbeth zei

En als je juist niet wilt dat het iets voorstelt dan denk ik dat een goede omschrijving van jullie kunst "Warmte" is. Die naam zou niet misstaan, volgens mij.
By the way: ik vind het mooi, zou het ook leuk doen bij ons in huis. Alleen dan moeten we eerts groter gaan wonen of het beneden in het gastenverblijf hangen (zo klein wonen we nu ook weer niet!).
Groetjes, Lies.

Roos zei

That's a sunset, no? Very nice. Warm. En een drieluik: of hoe schoonheid een deelbaar begrip is. Kunst met grote K, van 'knap' dus ;-). Liefs, E.

Anoniem zei

Hallo werkers,

Ziet er geweldig uit!!!! Mooi opgehangen ook. De juiste ruimte lijkt me dat die jullie ertussen hebben gelaten. En.... de kleur van de liefde.!!!!
Ik ben benieuwd jullie kunst in het echt te aanschouwen!!!
Zo wordt jullie huis een uniek
nestje voor jullie!
Romantisch he.....

Liefs,
Corry.