donderdag 27 november 2008

Alvast een tipje van de sluier...

... van de prachtdag die we afgelopen dinsdag samen met opa en oma mochten doorbrengen ! Na een eerste ontvangst in hun prachtig door de buurvrouwen versierd huis, zijn we met zijn allen naar het stadhuis gegaan om de felicitaties van Stad Hamont-Achel in ontvangst te nemen met het gelukkige stel ! Chapeau voor de burgemeester, hij was erin geslaagd er een héél persoonlijke speech van te maken voor het bruidspaar, niet in het minst dankzij zijn uitgebreid bezoekje eerder deze maand ! Dankzij zijn warme woorden voelden onze beide lieverds zich helemaal op hun gemak, op de dag waar ze zo naar toe geleefd hebben de afgelopen maanden én waarvoor ze (laten we eerlijk zijn) best wel zenuwachtig waren ! Tijdens een kleine receptie na afloop, met zijn allen rond de tafel onder het genot van een Achelse trappist en échte Achelse hoevekaas werd aandachtig geluisterd naar het felicitatietelegram van de Koning en werden de geschenken van de stad met vreugde in ontvangst genomen, werd het Gulden Boek van de stad getekend én vooral door het bruidspaar genoten !
Een klein voorproefje van de fotootjes zijn hier te consulteren...
Wij zijn ondertussen druk bezig hun tweede "grote" feest voor zaterdag aan het voorbereiden, hopelijk wordt het net zo gezellig én opnieuw een hoogtepunt waar opa en oma nog vele jaren op kunnen terugblikken...
Meer nieuws later... Fleur & Dirk

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtige foto's ... noem dat maar een voorproefje. En het bruidspaar straalt en geniet, ook dat is heel mooi om te kunnen zien. Morgen meer, volgens mij kijken we er allemaal verlangend naar uit. - T

Anoniem zei

Hallo kids,

Het was inderdaad een tipje van de sluier!! Nu zijn we de zaterdag gepasseerd, en het was een onvergetelijke dag voor hen.

Ton.Paula, jij Fleur en Dirk hebben zeker jullie best gedaan om de sfeer te verhogen op HUN dag.
Samen met de andere familie zullen ze nog samen wel het nodige de revue laten passeren.
Heerlijk dat alles goed gegaan is.

Ook Opa heeft het allemaal goed volgehouden. Hij wasoldaan en had er van genoten zei hij toen we thuis gearriveerd waren.

Wie maakt het mee? 60 jaar getrouwd!!!

Wat ons betreft, laat de foto's die je getoond hebt maar afdrukken
dan maak ik daar een albumpje van om nog eens terug te kijken.
( voor mij zijn er natuurlijk ook veel herinneringen!!! )

Nogmaals te concluderen dat alles zo goed verlopen is !!!

Liefs van Mamsie ne Harry.