vrijdag 3 oktober 2008

Nog een paar nieuwe fotootjes snel on line..

Het heeft hier vandaag met bakken geregend... Ik mailde vanmorgen nog naar Alain dat we op onze hele vakantie maar één dag regen gehad hadden... wel, ik had beter niets gemaild... of toch niet daarover,...
Nu bon, no probs, een bakske regen houdt ons niet tegen om toch één en ander te doen, al hebben we het vandaag bewust kalm aan gedaan... Vanmorgen nog een beetje gaan shoppen in een grote overdekte mall, in de hoop dat de middag beterschap zou bieden, maar toen bleek dat dat niet het geval was, gewoon de regenjas aangetrokken én op wandel gegaan in Stanley Park, de groene long van Vancouver...
Om af te sluiten wél nog even een paar zonnige fotootjes van de afgelopen dagen toegevoegd, check it out ! De regenfotootjes volgen nog wel van thuis !
Tot (jammer genoeg) héél binnenkort op Belgische bodem !
Fleur en Dirk

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Een goede terugreis toegewenst. Laat je in het vliegtuig nog maar eens lekker verwennen (voorzover dat daar mogelijk is).

Tot morgen - T

Anoniem zei

Ze zijn weer thuis, de globetrottertjes. Met twee uur vertraging in de lucht en een gezonde bruine kleur op de huid. Vol indrukken, met letterlijk duizenden foto's en meerdere berenverhalen.

Hartelijk welkom terug thuis, want daar tikt het klokje zoals het nergens tikt! Liefs - T

Anoniem zei

Nog even jullie zonfoto bekeken.
\\ Maar zo slecht is het hier in Belgie toch ook niet!!!

Jullie hebben zo ik jullie heb horen vertellen een geweldige vakantie gehad, dus maar denken aan wat gaat volgen.

Veel sterkte , en toch weer volop werkgenot!!!

Mamsie.