maandag 8 september 2008

De laatste loodjes...

... wegen het zwaarst... Letterlijk én figuurlijk dan, want sinds afgelopen weekend wordt ons leven beheerst door paklijstjes, rugzakken vullen, wassen, strijken, nog snel wat dingen opschrijven om niet te vergeten én... weer voor de zoveelste keer de trap op- én aflopen omdat je weer aan iets denkt...
Vakantiestress noemen ze dat ??? Nu, we zijn onderhand wél een en ander gewend én dus gaan we als een goed geoliede Sidmarwals te werk in de taakverdeling... om alles goed en wél klaar te hebben woensdagavond 19h, want dan start voor ons de vakantie met het nemen van de trein naar het schone Limburg... Donderdagmorgen "treinen" we dan naar Amsterdam én dan kan ons nieuwe grote avontuur beginnen...
Morgen (voor Fleur) en overmorgen (voor Dirk) nog éven een laatste flinke stoot gas geven op 't werk om alles afgerond te krijgen (op dit eigenste moment is mijn ventje trouwens nog steeds op Sidmar om een volgende inbedrijfname voor te bereiden, als dat niet getuigd van werkijver ?) én dan ready to go !
Ook deze reis zal de laptop onze reisgezel zijn om zowel onszelf als jullie te laten genieten van al het moois dat we onderweg zullen tegenkomen... Wij hopen dat jullie ons op jullie beurt regelmatig eens met een berichtje laten weten hoe 't met jullie gaat... wat we allemaal al gemist hebben én natuurlijk hoe graag jullie zouden willen dat we terug naar huis komen (hihi)...
Hopelijk lezen we velen van jullie onderweg !
Tot binnenkort, Fleur & Dirk

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dan alvast maar op deze wijze: beiden een heerlijke Canadese vakantie toegewenst, met een vleugje US of A, en de hartelijke groeten aan de wilde beren in de vele te bezoeken natuurparken.

Maar dat wordt telefonisch nog wel herhaald ...

Anoniem zei

Hej hej,

een zeer fijne en deugddoende vakantie voor jullie ! Ik volg de blog en het traject op de voet ;-)

Anoniem zei

Daar gaan ze dan. Gisterenavond aangekomen in Neerpelt, en nog wat van het Belgische voetbal gezien!!!
Daarna even naaar Oma en opa, en dan met wijn achter de kiezen( en een heerljke kroket) naar bed om de reis fris aan te vangen.

Na het vroege ontbijt heb ik onze
reizugers in Eindhoven op de trein gezet. Alles goed verlopen. Het verkeer werkte goed mee. ( dat was anders bij het terugrijden!!!! )

Namens Harry en mijzelf kan ik jullie verzekeren dat ons koppel
er een geweldige reis van gaat maken. Ton belde zojuist dat ons koppeltje ook op Schiphol is gearriveerd. Dus ook dat is ok!!!

Nu nog wachten op de vlucht!!!

Nogmaals vanuit Achel, wensen wij jullie een onvergetelijke vakantie
toe.

Harry en Corry.