dinsdag 28 september 2010

Off to a stressy start...

Tot vanmorgen leek alles tiptop in orde én leek ondergetekende een relatief stressloze dag tegemoet te gaan om de puntjes op de i te zetten voor ons vertrek... Tot vanmiddag dan, 14h00 sharp ! Toen besloten die eikels van Belgocontrol voor de komende 24 uur zomaar het werk neer te leggen, en moesten we op zoek naar een alternatief, gezien vanuit Brussel naar NY geen optie is morgenvroeg! Dankzij Nathalie van V&D Travel veel over een weer gebel met American Airlines om uiteindelijk toch wel een dik kwartier geleden de bevestiging gekregen te hebben that we'll be flying from Paris 2morrow... C+H zullen ons in alle vroegte naar Lille brengen van waaruit we de TGV nemen naar Charles de Gaulle om om 11h05 het luchtruim te kiezen naar NY, city of dreams... Dreams die bijna in rook opgingen thanks to, maar niets kan onze vakantiezin overwinnen: Buenos Aires here we come !

3 opmerkingen:

Ton zei

Ach Lille, het is bij wijze van spreke bij jullie om de hoek.

Ik wens jullie samen wederom een heerlijke vakantie, en ons allemaal weer de gebruikelijke overvloed aan prachtige foto's en reisverhalen.

Simon zei

Ha, jullie hebben tenminste piloten... Dat geluk hadden wij vorig jaar niet. Maar toch goed dat jullie naar de Andere Kant kunnen vertrekken. Hopelijk het begin van een fantastische reis!

Anoniem zei

Hallo reizigers,

Beter laat dan nooit, zeggen ze wel eens.
Wij hadden de klok ruimschoots op tijd gezet, en dan hebben we jullie in alle vroegte afgezet in Lille.
Hebben die kant van de grens ook eens gezien. Zijn door het centrum terug gereden naar de snelweg.

Gelukkig kan de reis onbezorgd weer aanvangen;

Veel reisgenot, Harry en Corry.