zaterdag 31 juli 2010

Yesss ! Argentina here we come !

Na de hele week nog maar eens gezocht, gekeken en vergeleken te hebben op internet en de brochure van het reisbureau zijn we eruit ! Gisterenavond hebben we al onze vliegtickets naar Argentinië en Chili geboekt én hebben we voor onszelf een cabin gereserveerd op een 4-daagse poolcruise van Ushuaia naar Punta Arenas in Chili. We zijn maar één keer vijf jaar getrouwd nietwaar ?
Tijdens deze vierdaagse cruise gaan we up&close naar de gletsjers, gaan we dagelijks met zodiacs in kleine groepen aan land voor wandelingen, fauna en wildlife én reizen we in het spoor van Darwin door het Beagle Kanaal. Ondanks dat aan dit alles een stevig prijskaartje hangt, wilden we dit niet missen ! De recensies op internet zijn zondermeer lovend en we zijn dan ook erg benieuwd wat deze trip ons gaat brengen !
In latere berichtjes zullen we zeker nog meer gaan onthullen van de rest van ons reisprogramma in gaat houden,... nu al enkel voor de bezorgde oudertjes meedelen dat wij ervan door zijn van 29 september tot 22 oktober ! Hasta Pronto Argentina !

3 opmerkingen:

Ton zei

Niet dat het mij opnieuw gaat gebeuren dat ik enkele dagen later ook afreis naar Argentina ... Maar nee, Saudi-Arabië is daar ineens een concrete optie!

Veel, heel veel voorpret toegewenst!

Liesbeth zei

Oei, dat klinkt allemaal uitermate aantrekkelijk. Vooral die poolcruise, daar zou ik me direct bij aan kunnen sluiten! Goed gepland hoor! Wellicht dat we nog voor die tijds eens even kunnen aanwaaien in Deinze. Immers nog een kleine 2 maanden de tijd ....

Fleur & Dirk zei

@Liesbeth: Meer dan welkom zou ik zo zeggen ! En anders komen wij inderdaad wel eens afgezakt naar Den Haag,... ZAAAAAAAAAAAlige stad ! Doe maar een voorstel welke data passen, dan komen we er vast wel uit !
@Paps : Eender waar paps, je weet dat je ons mag verwachten ! Laat maar eens snel weten HOE concreet die plannen allemaal zijn, al een datum/restaurant gevonden ?