dinsdag 15 juni 2010

SATC2...

Inderdaad, het is al een tijdje geleden dat jullie nog iets van ons gehoord hebben, maar dit wil niet zeggen dat wij stilgezeten hebben... Wel integendeel ! Traditioneel staat het voorjaar in het teken van plannen, en naast de jaarlijkse zoektocht naar een leuke vakantiebestemming, die dit jaar be"moeilijkt" werd door het al dan niet vertrek van vaders uit Zuid-Afrika, hebben we ook eindelijk onze plannen voor het huis getracht de afgelopen weken wat meer in concrete acties om te zetten, dus... Géén tijd om berichtjes te typen, maar wel tijd voor actie !
Ondertussen is het laatste examen van Spaans voor dit jaar achter de rug, hebben we EINDELIJK, na vijf jaar plannen, ons tuinhuis besteld én krijgen ook de vakantieplannen wat meer concrete vorm dus... Hoog tijd voor een kleine F&D-update hadden we gedacht... Net terug van een avondje SATC2 met Kristeltje, nu even tijd hiervoor wachtend op mijn eigen nachtbraker,... Ondanks de titel van het blogje viel er over SATC zelf weinig "goeds" te vertellen... De critici hebben een overschot van gelijk dat ook deze tweede film eigenlijk één lange aflevering is rond Carrie B en haar ladies, zonder dat er eigenlijk ook maar enig moment een verhaal in de film naar voren komt,... Vol verwachting klopte ons hart toen we de eerst tien minuten van de film zowel Liza Minelli met een steract als Penelope Cruz in een bijrolletje mochten bekijken, maar ik denk dat het bijna niet overdreven is te stellen dat dit dan ook het kleine hoogtepunt was in het voor de rest traag voortkabbelende verhaal van de dames in 1001 verschillende setjes, ... DVD-materiaal voor een regenachtige middag thuis, maar niet meer dan dat ! Wel veel gelachen en dus is de eindsom positief !
Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, onze reis gaat dit jaar richting Zuid-Amerika, om eindelijk die jaren Spaanse studie in realiteit om te zetten (ahum) maar ook om één van de laatste nog niet ontdekte continenten eindelijk door ons met een bezoek te vereren... We'll keep you posted of Argentinië of Cuba de eindsprint wint !

3 opmerkingen:

Margot en Bart zei

Zuid-Amerika, begot... Je zal ervan genieten, zeker na al die Spaanse lessen! Begin maar alvast danslessen ook te volgen, want het ritme aldaar is niet te negeren...
D&F, tot heel gauw eens?

Liesbeth zei

Dan stem ik voor Patagonie en de galapagos eilanden voor jullie. Als je nu eenmaal toch die kant uit gaat!

Ton zei

Inderdaad (ik ben wel wat laat met reageren, maar was zoals bekend met dringender safari-zaken bezig): als de keuze tussen Cuba en Argentina gaat, dan is die niet moeilijk. Dan moet Argentina het gewoon winnen, met tango, bifes, gauchos, watervallen (Iguazu) en vooral Buenos Aires!

Veel voorpret toegewenst.