vrijdag 9 januari 2009

Best Wishes for 2009 !

Hallo allemaal !
Na een beetje moeilijk uiteinde van 2008, beginnen we toch langzaam maar zeker weer een beetje op ons effen te komen en is het gelukkig nog niet te laat om iedereen een geweldig 2009 te wensen ! Dat we er allemaal (opnieuw) maar veel van mogen genieten met vrienden, familie, en alles en eenieder die ons lief is... Wij toasten op jullie gezondheid !
Nadat we vorig jaar afsloten met een gezellig Moezelweekendje heeft voor ons ook dit jaar in ieder geval weer een aantal spannende nieuwe reisbestemmingen in petto: we hebben gisteren onze tickets voor de voorjaarsvakantie naar IJsland geboekt, dus het voorbereiden kan binnenkort weer volop beginnen ! Daarnaast willen we naar het eind van het jaar toe ook werk maken van onze andere grote droom en dat is op safari gaan in Zuid-Afrika... Hoe die reis er precies uit gaat zien, daar zijn we nog niet uit, maar één ding is zeker: u hoort nog van ons ! Tips zijn welkom, dus aarzel niet !
Laten we van 2009 een jaar vol hoogtepunten maken !
Best Wishes, Fleur & Dirk
PS @ all our friends : Thanks voor de vele lieve woorden, de warme omarmingen, telefoontjes ea. die wij de afgelopen weken ontvingen! Weten dat jullie er voor ons willen zijn heeft ongelooflijk véél deugd gedaan... Dank je wel !

1 opmerking:

Anoniem zei

Haal dan gelijk even wat geld op voor mensen die nog Kaupthing of Icesave tegoeden open hebben staan. Tegen een bescheiden commissie moet zo'n vakantie zich dan vanzelf financieren ...

En voor later dit jaar: ga vast in training, zodat je daaronder kunt springen met de springbokken!