zondag 17 augustus 2008

Druk, druk, druk... Zen !

De laatste maand voor vertrek is, sinds begin deze week, ingezet en traditioneel betekent dit schoon schip (proberen) te maken, allerhande kleine en grote openstaande werksjes afronden, lijstjes maken met nog "to do" én hier en daar onze reisplannen nog wat finetunen zodat we toch overal zo optimaal mogelijk gezien hebben wat er is te zien...
Om er zeker van te zijn dat we deze periode volledig ontspannen konden beginnen, én natuurlijk vooral ook omdat het mijn liefste zijn verjaardag was, had ondergetekende besloten dat we best wel eens een beetje verwenning konden gebruiken... Het internet afgezocht én na lang zoeken ben ik terecht gekomen bij Kajuit 37... gelegen in Wondelgem in een gewoon doordeweeks herenhuis, maar wel een echte oase van rust ! Pas open sinds begin dit jaar én inderdaad voorzien van het allernieuwste comfort... Nadat je binnenkomt in een superklein, maar sfeervol salonnetje kun je rechtstreeks doorlopen naar het wellnes-gedeelte met twee grote regendouches, een waterval, een grote tweepersoonsjacuzzi én, natuurlijk het belangrijkst, een kleine sauna, een intieme hammam en een infraroodcabine. Buiten op het terras bevindt zich dan ook nog een grote dubbele tuinoester én natuurlijk die overheerlijke emmer met ijskoud water !
Omdat het Dirkie's verjaardag was had ik een speciaal Noordzee-arrangement geboekt, waarbij we daarnaast in ons salonnetje konden genieten van een uitgebreide visschotel, krakend vers, en een lekker flesje witte wijn... Om een lang verhaal kort te maken: we hebben genoten, van de eerste tot de laatste minuut, drie uur later ! Met babyvelletjes, zacht en rozig, maar vooral ook volledig ontspannen stapten we terug buiten om nog nagenietend in de auto op wolkjes naar huis terug te rijden ! We besloten stante pede dat het de hoogste tijd was om onszelf in de toekomst wat vaker hiermee te gaan verwennen én juist daarvoor is Kajuit 37 de ideale plaats ! Een intieme, écht tweepersoons-ervaring, om je een paar uur volledig van de buitenwereld af te sluiten én om volledig herboren terug buiten te stappen ! We zijn nu klaar voor de laatste rechte lijn naar het vliegtuig, dat op 11/09 uit Amsterdam vertrekt ! Canada, here we come !

Geen opmerkingen: