maandag 28 januari 2008

Happy Birthday Toontje !

Gisterenmiddag op uitnodiging van de jarige Opa Toontje (Viva de familietradities, we hebben ze gemist!) samen met de Kilsdonk-clan XL gaan smullen bij de Taamvenhoeve. Wat was het alweer lang geleden dat we dat met zijn allen gedaan hebben, en het was dan ook supergezellig ! Opa en Oma hadden een menuutje van allerlei lekkers samengesteld gaande van carpaccio, soep of een scampi oriental als voorgerecht, een varkenshaasje of tongrolletjes als hoofdgerecht én niet te vergeten de keuze uit een hele lijst overheerlijke (absoluut niet low carb) suikerrijke dessertjes... Tussen de gangen door werden de verhalen van vroeger, mede onder de invloed van wat geestrijke wijntjes, van ome Peter en paps steeds uitgebreider en gedetailleerder, anekdotes werden onthuld, hardop bekend en/of ontkend al dan niet aangevuld met enkele pittige weetjes van het feestvarken zelf. Wij hopen alleszins dat Opa er net zo van genoten heeft als wij, én dat het initiatief héél binnenkort al navolging krijgt met de verjaardag van Oma ! Enkele fotootjes van dit heuglijk samenzijn ter herinnering...

Dank je wel Opa, het was superlekker én ...
wat ons betreft absoluut voor herhaling vatbaar !
Dikke kus, Fleur & Dirk

3 opmerkingen:

Ton zei

En die zoenen dan? Is dat voor niets geweest?

.Sander & Liesbeth zei

Goede foto Fleur, ze staan er perfect op!
Groetjes, Liesbeth.

Anoniem zei

Ha, die Fleur,
Zojuist de foto's bekeken van de verjaardag van Toontje. Heel leuk en goed. Eene prachtige herinnering aan zijn verjaardag!

Ze zullen verrast zijn !... en het
vertellen aan de rest van de familie. Laten we hopen dat we met de verjaardag van Oma weer zo'n gezellige bijeenkomst hebben.

Kortom: voor herhaling vatbaar.

Liefs,
Corry.